میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران از مسئولان برگزاری هشتمین کنفرانس بین‌المللی زیارت اربعین

| تاریخ ارسال: 1402/11/16 |

دانشگاه علم و صنعت ایران روز سه شنبه مورخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ میزبان هیاتی از مرکز پژوهش و مطالعات کربلا با موضوع همکاری در راستای برگزاری هشتمین کنفرانس بین‌المللی زیارت اربعین بود. در این نشست که به میزبانی دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی برگزار شد مدیر و مشاورین مرکز پژوهش و مطالعات کربلا، معاون پژوهش و تعاملات صنعتی، معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر و معاون دفترهمکاری‌های علمی و بین المللی، مدیر امور آموزش و برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه حضور داشتند.

در این نشست صمیمانه ضمن ارائه تاریخچه‌ای از کنفرانس بین‌المللی زیارت اربعین و محورهای آن توسط مدیر و مشاورین آن مرکز بر مهم‌ترین مسائل علمی مرتبط با برگزاری رویداد زیارت اربعین در حوزه‌های فنی از جمله: مدیریت پسماند، تامین آب آشامیدنی، حمل و نقل و ... پرداخته شد. نمایندگان دانشگاه نیز ضمن ارائه و معرفی توانمندی‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف، آمادگی خود برای انعقاد تفاهم‌نامه، تشویق هر چه بیشتر پژوهشگران جهت شرکت در این کنفرانس و همچنین کمک به برگزاری هرچه باشکوه‌تر زیارت مقدس اربعین اعلام کردند. این نشست نهایتا با بازدید اعضای حاضر در نشست از بعضی از بخش‌های تحقیقاتی دانشگاه به پایان رسید.